top of page

Group

Public·39 members
Akbar Simonov
Akbar Simonov

Demolator [HOT]Pe Okazii.ro vei cumpara ciocan demolator intotdeauna in deplina siguranta. Alege ofertele cu Garantia de Livrare si iti dam banii inapoi daca produsul nu corespunde descrierii iar la fiecare comanda finalizata prin Garantia de Livrare primesti puncte de fidelitate ca sa poti cumpara mai ieftin.
DemolatorCu ciocanul demolator Einhell TC-DH 43, amatorii ambitiosi se pot implica chiar si in lucrari dificile de demolare. Performanta excelenta in lucrarile de demolare din casa si gradina este garantata de puterea sa unica de impact de 43 J. Mandrina SDS cu hexagon asigura schimbarea rapida si usoara a daltei. Manerul suplimentar al modelului TC-DH 43 a fost creat astfel incat sa poata fi reglat la 180 de grade, ceea ce permite adaptarea flexibila a ciocanului demolator in orice pozitie de lucru. In timpul lucrului, cablul din cauciuc, lung de 3 metri, ofera mobilitate maxima. Ciocanul demolator are o constructie robusta si durabila si, de aceea, este potrivit pentru functionare continua dificila. Ciocanul demolator poate fi utilizat imediat cu dalta plata si dalta ascutita, furnizate. Produsul se livreaza intr-o geanta practica de transport si depozitare.


Benavidez este un demolator insa Ronald a reusit sa ii tina piept. Aruncat in lupta ca inlocuitor de ultim moment, Gavril s-a ridicat la nivelul asteptarilor, ba chiar le-a depasit. Romanul l-a dominat pe Benavidez timp de 3 runde la jumatatea meciului, si chiar a fost aproape de o surpriza dupa ce l-a pus la podea pe mexicano-american cu 40 de secunde inainte de final.Nu a fost ziua norocoasa a lui Gavril, insa a fost o zi norocoasa pentru romani. Gavril a facut pasul in elita boxului mondial dupa acest meci. A fost o infrangere insa a fost un meci in care a aratat ca locul lui e intr-un meci de titlu mondial. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page